top of page
DSC_9902dsc_9902.jpg
  • Valokuvataiteen maisteri, 1998, Aalto Yliopisto

  • Taidemaalariliiton jäsen vuodesta 2018.

  • Maalaukset olleet  esillä näyttelyissä. mm. Gumbostrand Konst&Form, Galleria Pirkko-Liisa Topelius, Galleria Katariina, Galleria Artika, Galleria Kookos, BELA Biennial.

  • Valokuvannut ihmisiä, mm. teatteri-, tanssi- ja musiikkitaiteen tekijöitä ja teoksia vuodesta 1995. Yhteistyökumppaneita ovat olleet mm. Ryhmäteatteri, Kansallisteatteri, Tero Saarinen Company, Alpo Aaltokoski Company ja Q-teatteri.

  • CV:n voit katsoa tästä

Olen valokuvaaja, kuvataiteilija ja kahden tyttären äiti, kumppani ja intohimoinen tanssin harrastaja. Pyrkimys kauneuteen on elämääni ohjaava arvo. Valokuvat ja maalaukset ovat minulle tapoja aistia ja ymmärtää ympäristöäni ja paikkaani siinä. Olen herkkä tunnelmille ja rohkea antautumaan niiden kuljetettavaksi.

 

Eletyn elämän myötä olen kasvanut herkkyyteni kokoiseksi. Siitä on  tullut arvokas voimavara kohdata ihmiset ja tehdä työtä – valokuvata ja maalata. 

Olen syventänyt ymmärrystäni ihmisestä opiskelemalla taideterapiaa ja tutkimalla eri terapiamuotoja; kuten hahmo- ja liiketerapiaa.

Läsnäolo ja kohtaaminen ovat työskentelytapani keskiössä. Hienovarainen kauneus meissä näyttäytyy vain pakottamatta, silloin kun sille on tarpeeksi tilaa. Ne ovat intensiivisiä hetkiä, joissa kuviin ja maalauksiin voi tallentua jotain sellaista, mitä silmä ei näe mutta sydän tuntee. ​​

bottom of page